Auteur Archief

Laura Huising-Berkel

41 jaar en wonend in Vlaardingen, sinds mijn jeugd bezig met bloemen en bloemen zijn altijd een passie geweest. In 2017 moeder geworden van Jamie en in 2018 getrouwd!

Leftovers

Op 12 oktober ben ik zelf getrouwd, en uiteraard heb ik zelf mijn bruidsboeketje gemaakt. Heel leuk om te doen, al hoewel het met mijn bruidsnagels toch iets lastiger ging dan normaal, vooral het afwerken 🙂 maar het is gelukt! Het boeketje heb ik op de avond zelf weggegeven, en ik zeg gegeven, niet gegooid. Ik vind het echt zonde om met zo’n mooi boeket te gooien, en wist ook al wie ik het graag zou willen geven!

Maar zelf had ik nog genoeg bloemen over om nog een mooi boeketje voor thuis te maken, zie hier het resultaat!

Maak er iets leuks van!

Je hebt allemaal wel eens een bos bloemen in huis waarvan je denkt he, ziet er niet zo fraai meer uit, maar ook nog niet helemaal klaar om weggegooid te worden. Ik pluk daar dan de mooie bloemen nog uit en maak daar een klein mini boeketje van, die gaan vaak nog en paar dagen langer mee!

Zo geniet je nog net even langer van je bloemen!

 

Bloemen inkopen bij de groothandel!

Yess, het is zover, ik heb mijn inkooppas binnen en voor het eerst naar de inkoopcentrum voor bloemen, planten en alle andere benodigdheden. Beetje spannend wel, maar super leuk en reuze benieuwd.

Druk op enter om te zoeken