Bloemen inkopen bij de groothandel!

Yess, het is zover, ik heb mijn inkooppas binnen en voor het eerst naar de inkoopcentrum voor bloemen, planten en alle andere benodigdheden. Beetje spannend wel, maar super leuk en reuze benieuwd.

Ik kom binnen en het is gelukkig niet mega groot dat je er kunt verdwalen, maar alles wat je nodig hebt is er. Ik ga als eerste naar de shop met verpakkingen, potten, oasis benodigdheden, linten, etc. Ik koop er wat spullen, en bij de kassa wordt de naam van je bedrijf gevraagd, Jamies’s Flowers zeg ik, en we staan in het systeem. Top! En trots ben ik ook, ja we gaan er een top zaak van maken!

 

Na deze groothandel ga ik even koffie drinken om op het gemak rond te kijken. Het is niet druk, heerlijk. Ik ga daarna naar een groothandel met planten en potten, super grote ook. Na wat rondkijken ga ik naar de verse snijbloemen. Een mega grote hal, welke gekoeld wordt. Aangezien wij een lange en warme zomer hebben, lijkt het net of ik ineens op wintersport ben. Brrrr… Maar wat een pracht! Kisten met schitterende bloemen, mijn hart maakt een sprong en ik laat -tje weg. Ik besluit eerst alles langs te gaan, en gaandeweg te kijken wat ik graag wil meenemen. Ik kan blijven kijken, wat zijn bloemen toch mooi!

 

Het plan is om wat mooie boeketten, een bruidsboeketje en bloemen-styling vaasjes te maken. Hiermee maak ik dan weer foto’s voor mijn portfolio welke op de website staat.

 

Op de foto zie je een kleine selectie van mijn eerste inkoop!

Laura Huising-Berkel

41 jaar en wonend in Vlaardingen, sinds mijn jeugd bezig met bloemen en bloemen zijn altijd een passie geweest. In 2017 moeder geworden van Jamie en in 2018 getrouwd!
Druk op enter om te zoeken